Foto - Video Corporate

Foto – Video Petreceri de firma:
Exista multe modalitati de a celebra un moment important, de a transmite un mesaj sau de a va motiva personalul. Solutia pentru o amintire placuta sunt imaginile video pe care le veti putea pastra toata viata.Va punem experienta noastra la dispozitie pentru a va crea o imagine desavarsita in fata clientilor si colegilor dvs. pentru toate tipurile de evenimente : inaugurari, receptii, cocktail-uri, intruniri de afaceri si petreceri de firma, inclusiv team building, dineuri oficiale si conferinte, petreceri de Craciun si de Anul Nou, aniversari, banchete si intalniri anuale si alte festivitati.

Foto – Video Campanii publicitare:
Oferim filmari video pentru pentru promovarea produselor magazinelor, evenimentelor si a servicilor pentru a avea un impact pozitiv asupra clientului. Cei care au avut incredere in noi si le multumim pentru aceasta sunt: Lotus Center, Instal Vest, Casa de productie CASTEL FILM, Trei G, BENVENUTI, Ipso

Foto – Video Competitii sportive:
Avem experienta in domeniul filmarilor competitiilor sportive cum ar fi:box, fotbal, hanmbal, baschet, tenis.Realizarea clipurilor demonstrative pentru sportivi.Promo-uri video pentru diferitelor intreceri sportive.