Corporate

Campanii publicitare

Va punem experienta noastra la dispozitie pentru a va crea o imagine desavarsita in fata clientilor pentru toate tipurile de evenimente : lansari de produse si inaugurari, turnee de promovare prin tara, expozitii sau targuri comerciale, receptii, cocktail-uri, intruniri de afaceri , dineuri oficiale si conferinte. Fie ca doriti o muzica ambientala sau chiar numai microfoane pentru conferinte, sau filmarea intregului eveniment, noi avem solutia pentru dvs.

Oferim de asemenea corturi pentru evenimente, ecrane led de mari dimensiuni, videomapping, scena aer liber, servicii de hostess.

Parteneri: D&C Oradea, Weltauto, NUskin Pharmanex, Lotus Center, Trei G Retail, OBI Romania, Benvenuti, Instal Vest, Casa de productie CASTEL FILM

 

Petreceri de firma

Exista multe modalitati de a celebra un moment important, de a transmite un mesaj sau de a va motiva personalul. Solutia de entertainment si sonorizare pe care o alegeti poate desavarsi toate acestea si chiar mai mult… Suntem solutia dvs. pentru petreceri de firma, inclusiv team building, dineuri oficiale , petreceri de Craciun si de Anul Nou, aniversari, banchete si intalniri anuale si alte festivitati.

Oferim si efecte speciale – tunuri de spuma, de zapada, confetti, CO2

Pentru ca evenimentului tau sa nu ii lipseasca nimic, iti propunem cateva momente care cu siguranta vor capta atentia invitatilor si vor ajuta la conturarea imaginii pe care doresti sa o faci.

  • Cvartet de viori
  • Dansatori latino si de societate
  • Dansatori moderni ( hiphop, break etc)
  • Solisti de muzica Romaneasca si Internationala
  • Prezentator evenimente si  MC
  • Program de karaoke
  • Hostese
  • Competitii sportive

Parteneri: ARA Shoes, Turism Felix SA, Obi Romania, Bricostore Romania, Plexus Services, Inform Media, D&C Oradea

 

Va punem la dispozitie aparatura de mare putere pentru sonorizari in-door si out-door de cea mai inalta fidelitate. Toate acestea impreuna cu o echipa mobila care sa asigure suportul tehnic. Fie ca este vorba un turneu local sau national, noi va oferim solutia. Putem construi si tribune pentru spectatori, monta ecrane led cu camere live, face montaje video live si cu transmisii live pe internet.

Parteneri: CSM Oradea Baschet, CSM Oradea Handbal, Clubul BeachVolley Transilvania, DJTS Bihor, Carpat Trophy