Efectele speciale pot transforma nunta sau evenimentul tau intr-unul de neuitat.

        Cu ajutorul masinii de fum low-fog putem creea o atmosfera unica, de basm. Se foloseste indeosebi la dansul mirilor iar impreuna cu luminile care sunt proiectate pe suprafata de dans se realizeaza superbul efect de "dans pe nori", fotografiile astfel realizate fiind de o frumusete fara egal. Fumul greu functioneaza pe baza de gheata carbonica si se caracterizeaza prin faptul ca nu se inalta mai mult de 35 de cm de sol. O cutie de gheata carbonica (18kg) este suficienta pentru 6-7 minute de fum. Gheata se poate folosi si pentru sampanie la intrare, pentru cocktailuri sau pentru carafele de vin, pentru un efect deosebit. Coletul de gheata vine STANDARD de la furnizor in 18 kg si NU se poate diviza (numai pentru 3 minute, cum mai avem solicitari).

fum greufum low fog

         Pret :  130 euro  (include un colet STANDARD de gheata carbonica de 18kg )

        Moving Head - Moving head-urile sunt lumini inteligente pentru spectacol comandate de un mixer de lumini si un soft special. Se pot face scene de lumini personalizate pentru dansul mirilor, ambiental pentru momentul mesei (fasciculele se plimba pe tavan si pereti), pentru dansuri lente si pentru show-ul efectiv. Acest gen de lumini scot din anonimat orice ring de dans si vin postate pe un schelet profesional special de lumini. Au o putere de iluminare de 575w (hmi) si se vad fara nici o problema indiferent daca evenimentul se tine inauntru sau afara, pe timp de noapte sau pe zi.  

moving headlumini scena

       Pret : 120 euro perechea (include schelet lumini si glob de oglinzi)

         Efectul de apa - Iluzia de apa care curge in valuri pe orice suprafaţă în întreaga cameră! O culoare specifica poate fi aleasa sau efectul poate fi setat pentru a se roti continu printr-o serie de nuanţe.

efect de apa efect de valuri

       Pret : 30 euro

         Perdeaua de stele Starcloth este completarea perfecta pentru ziua nuntii tale pe care o gasiti in mod exclusiv numai la noi. Produce un efect magic de lumini de stele. Perdeaua  noastra de leduri este foarte eleganta, fiind fabricata dintr-un material ignifug de inalta calitate, care permite controlul vitezei si al luminozitatii. Arata perfect în spatele mirilor, a trupei, DJ-ului , spectacolelor de moda sau pentru acoperirea pereţilor inestetici. Aceasta este ideala pentru receptii de nunta, cât şi evenimente corporate.

perdea de stelePerdea de stele pentru decor nunta

     Pret : 50 euro ( include schelet de lumini )

       Followspot. Spot de urmarire. Ideal pentru primul dans al mirilor, pentru spectacole si evenimente corporate.

Spot de urmarire pentru dansul mirilor sau evenimente corporate, prezentare de produse.spot urmarire

     Pret : 50 euro    

      Masina de baloane de sapun. Sute de baloane de sapun plutind vesel completeaza decorul unei petreceri reusite. Au intotdeauna mare succes la cei mici care incearca sa le prinda si alearga nostim in zig zag dupa ele. Iti aducem la petrecere masina profesionala de baloane de sapun si solutia speciala de functionare. Asezata la inaltime sau pe trepiedul ei special, va umple spatiul petrecerii cu baloanele de sapun jucause. Ventilatoarele aparatului vor dispersa bulele la in altime si in toate directiile.

masina bule de sapunbule de sapun

  Pret : 50 euro

     Luminile pentru ringul de dans creeaza o delimitare intre zona de masa si ringul de dans. Ajuta foarte mult la destinderea atmosferei si pot functiona si isi fac efectul chiar daca luminile localului sunt pornite. 

lumini ring de danslumini ring de dans

      Pret : 50 euro 

     Artificii pentru dansul mirilor se folosesc de obicei la finalul primului dans, pentru un efect de senzatie. Acestea pot fi asociate cu fumul greu, pentru a se obtine efecte maxime. Pirotehnist autorizat.

 

Pret : 100 euro ( 4 buc.)

  Tunul de confetti profesional, actionat wireless, cu aer comprimat,  se poate folosi atat la dansul mirilor, cat si in oricare alt moment special al serii. Se poate alege dintr-o varietate mare de forme si culori.

  Pret : 60 euro