Efectele speciale pot transforma nunta sau evenimentul tau intr-unul de neuitat.

 

        Cu ajutorul masinii de fum low-fog putem creea o atmosfera unica, de basm. Se foloseste indeosebi la dansul mirilor iar impreuna cu luminile care sunt proiectate pe suprafata de dans se realizeaza superbul efect de "dans pe nori", fotografiile astfel realizate fiind de o frumusete fara egal. Fumul greu functioneaza pe baza de gheata carbonica si se caracterizeaza prin faptul ca nu se inalta mai mult de 35 de cm de sol. O cutie de gheata carbonica (18kg) este suficienta pentru 4-5 minute de fum. Gheata se poate folosi si pentru sampanie la intrare, pentru cocktailuri sau pentru carafele de vin, pentru un efect deosebit. Coletul de gheata vine STANDARD de la furnizor in 18 kg si NU se poate diviza (numai pentru 3 minute, cum mai avem solicitari).

fum greufum low fog

         Pret :  120 euro  (include un colet STANDARD de gheata carbonica de 18kg )

        

 

      Masina de baloane de sapun. Sute de baloane de sapun plutind vesel completeaza decorul unei petreceri reusite. Au intotdeauna mare succes la cei mici care incearca sa le prinda si alearga nostim in zig zag dupa ele. Iti aducem la petrecere masina profesionala de baloane de sapun si solutia speciala de functionare. Asezata la inaltime sau pe trepiedul ei special, va umple spatiul petrecerii cu baloanele de sapun jucause. Ventilatoarele aparatului vor dispersa bulele la in altime si in toate directiile.

masina bule de sapunbule de sapun

  Pret : 70 euro (toata noaptea)

     Luminile pentru ringul de dans creeaza o delimitare intre zona de masa si ringul de dans. Ajuta foarte mult la destinderea atmosferei si pot functiona si isi fac efectul chiar daca luminile localului sunt pornite. 

lumini ring de danslumini ring de dans

      Pret : 50 euro 

     Artificii pentru dansul mirilor se folosesc de obicei la finalul primului dans, pentru un efect de senzatie. Acestea pot fi asociate cu fumul greu, pentru a se obtine efecte maxime. Pirotehnist autorizat.

 

Pret : 100 euro ( 4 buc.)

  Tunul de confetti profesional, actionat wireless, cu aer comprimat,  se poate folosi atat la dansul mirilor, cat si in oricare alt moment special al serii. Se poate alege dintr-o varietate mare de forme si culori.

  Pret :200 euro  /5 declansari