Nunti:
Asiguram filmari cu o camera video sau cu doua, cu macara, montaje cu clipuri si grafica personalizata, Mirele si mireasa sunt considerati regizori principali ai nuntilor noi le indeplinind visul surprinzand in imagini toate emotiile si detaliile din cea mai importanta zi din viata voastra.
Banchete si aniversari:
Orice eveniment fericit din viata merita tinunta in amintire pentru a aduce si dupa mai multi ani acceas zambet si emotie, instantaneele surprine de ecihpa noastra vor face ca bucuria sa nu dispara niciodata.
Aceste evenimente pot fi:botezuri, onomastice, majorate, banchete , intalniri anuale si alte festivitati.

Petreceri de firma
Exista multe modalitati de a celebra un moment important, de a transmite un mesaj sau de a va motiva personalul. Solutia pentru o amintire placuta sunt imaginile video pe care le veti putea pastra toata viata.Va punem experienta noastra la dispozitie pentru a va crea o imagine desavarsita in fata clientilor si colegilor dvs. pentru toate tipurile de evenimente : inaugurari, receptii, cocktail-uri, intruniri de afaceri si petreceri de firma, inclusiv team building, dineuri oficiale si conferinte, petreceri de Craciun si de Anul Nou, aniversari, banchete si intalniri anuale si alte festivitati.
Campanii publicitare:
Oferim filmari video pentru pentru promovarea produselor magazinelor, evenimentelor si a servicilor pentru a avea un impact pozitiv asupra clientului. Cei care au avut incredere in noi si le multumim pentru aceasta sunt: Lotus Center, Instal Vest, Casa de productie CASTEL FILM, Trei G, BENVENUTI, Ipso

Competitii sportive
Avem experienta in domeniul filmarilor competitiilor sportive cum ar fi:box, fotbal, hanmbal, baschet, tenis.Realizarea clipurilor demonstrative pentru sportivi.Promo-uri video pentru diferitelor intreceri sportive.