Campanii publicitare
Va punem experienta noastra la dispozitie pentru a va crea o imagine desavarsita in fata clientilor pentru toate tipurile de evenimente : lansari de produse si inaugurari, turnee de promovare prin tara, expozitii sau targuri comerciale, receptii, cocktail-uri, intruniri de afaceri , dineuri oficiale si conferinte. Fie ca doriti o muzica ambientala sau chiar numai microfoane pentru conferinte, sau filmarea intregului eveniment, noi avem solutia pentru dvs.
Parteneri : D&C Oradea, Weltauto, NUskin Pharmanex, Lotus Center, Trei G Retail, OBI Romania, Benvenuti, Instal Vest, Casa de productie CASTEL FILM

Petreceri de firma
Exista multe modalitati de a celebra un moment important, de a transmite un mesaj sau de a va motiva personalul. Solutia de entertainment si sonorizare pe care o alegeti poate desavarsi toate acestea si chiar mai mult... Suntem solutia dvs. pentru petreceri de firma, inclusiv team building, dineuri oficiale , petreceri de Craciun si de Anul Nou, aniversari, banchete si intalniri anuale si alte festivitati.
Parteneri : ARA Shoes, Turism Felix SA, Obi Romania, Bricostore Romania, Plexus Services, Inform Media, D&C Oradea

Competitii sportive
Va punem la dispozitie aparatura de mare putere pentru sonorizari in-door si out-door de cea mai inalta fidelitate. Toate acestea impreuna cu o echipa mobila care sa asigure suportul tehnic. Fie ca este vorba un turneu local sau national, noi va oferim solutia.
Parteneri : CSM Oradea Baschet, CSM Oradea Handbal, Clubul BeachVolley Transilvania, DJTS Bihor, Carpat Trophy