Ansamblul Folcloric Ausana 

 

Va ofera program artistic diversificat de cea mai buna calitate, sustinut de Taraful Doruletul si solisti vocali membri si colaboratori ai ansamblului foarte cunoscuti si apreciati care au la activ peste 250 de spectacole sustinute atat in judetul Bihor cat si in alte judete ale tarii.

Membrii si colaboratorii ansamblului au pregatite in domeniul muzical, repertoriu si linie melodica proprie, obtinand pana acum peste 120 de premii dintre care cca. 45 locul I la diferite Festivaluri-Concurs la nivel judetean, national si international.

Ansamblul Folcloric Ausana si Taraful Doruletul va ofera prin membrii si colaboratorii sai programe la pachet diversificat de 4-5 ore la cele mai mici preturi, in functie de genul de muzica preferat:

- muzica populara

- muzica usoara

- colinde si pricesne

- muzica din repertoriul international

- muzica de petrecere

- muzica etno

- muzica dance-manele

Ansamblul Folcloric Ausana si Taraful Doruletu prin membrii si colaboratorii sai va ofera program artistic specific pentru restaurante, baruri, pensiuni, discoteci precum si program artistic cultural cu ocazia diferitelor sarbatori nationale sau religioase, activitati culturale cu caracter privat: NUNTI, BOTEZURI, RECEPTII, ZILE ONOMASTICE, diferite manifestari cultural-sportive organizate in sala sau in aer liber.