Lumini si efecte speciale


Moving Head - Moving head-urile sunt lumini inteligente pentru spectacol comandate de un mixer de lumini si un soft special. Se pot face scene de lumini personalizate pentru dansul mirilor, ambiental pentru momentul mesei (fasciculele se plimba pe tavan si pereti), pentru dansuri lente si pentru show-ul efectiv. Acest gen de lumini scot din anonimat orice ring de dans si vin postate pe un schelet profesional special de lumini. Au o putere de iluminare de 575w (hmi)/ 7R beam si se vad fara nici o problema indiferent daca evenimentul se tine inauntru sau afara, pe timp de noapte sau pe zi.  

moving headlumini scena

       Pret : 200  euro 

         Perdeaua de stele Starcloth este completarea perfecta pentru ziua nuntii tale pe care o gasiti in mod exclusiv numai la noi. Produce un efect magic de lumini de stele. Perdeaua  noastra de leduri este foarte eleganta, fiind fabricata dintr-un material ignifug de inalta calitate, care permite controlul vitezei si al luminozitatii. Arata perfect în spatele mirilor, a trupei, DJ-ului , spectacolelor de moda sau pentru acoperirea pereţilor inestetici. Aceasta este ideala pentru receptii de nunta, cât şi evenimente corporate.

perdea de stelePerdea de stele pentru decor nunta

     Pret : 50 euro ( nu include schelet de lumini )

       Followspot. Spot de urmarire. Ideal pentru primul dans al mirilor, pentru spectacole si evenimente corporate.

Spot de urmarire pentru dansul mirilor sau evenimente corporate, prezentare de produse.spot urmarire

     Pret : 60 euro    

 

 Orice decor de nunta arata fantastic in lumina potrivita. Asa ca tine cont de iluminarea salii de receptie atunci cand iti planifici bugetul nuntii. Nu te limita doar la sursa de lumina conventionala existenta in restaurant, ci gandeste-ti nunta ca pe un spectacol de lumina si culoare.

           Cu ajutorul luminilor ambientale poti alege cum vei transforma intrarea in sala evenimentului sau chiar toata sala astfel incat sa arate exceptional, fie schimband culoarea peretilor sau doar luminand personalizat masa la care se afla persoanele sarbatorite sau principalii protagonisti ai respectivului eveniment.

 

lumini arhitecturalelumini ambientale

 

INAINTE                                                                                       DUPA

 

 Pret :  intre 150-300 euro (in functie de marimea salii)

 

       Iluminat exterior. Pentru ca prima impresie este cea mai importanta si pentru exteriorul este primul lucru pe care il vad invitatii, de ce sa nu il facem sa arate UIMITOR ? Iluminatul color exterior al unei cladiri este o opera de arta a noptii, culoarea da personalitate si magie si este mult superior iluminatului alb, simplu. Culoarea inseamna indrazneala.

 

iluminat exteriorlumini arhitecturale

 

 Pret :  incepand de la 100 euro, in functie de complexitate

Numele tau in lumini

         Gobo-ul personalizat aduce acea finisare personala a oricarui eveniment. Personalizati decorul nuntii intr-un mod spectaculos! Oaspeţii dvs. vor fi cu adevărat impresionati!

          Luminile gobo sunt fascicule luminoase personalizate in functie de dorintele tale. Poti alege sa proiectezi initialele tale si ale mirelui tau pe un perete, pe tavan sau pe ringul de dans. De asemenea, culoarea ramane la alegerea ta. Fasciculul poate ramane fix sau se poate misca pe perete sau chiar in jurul salii pentru dupa cum iti doresti !

proiectie nume miri la nunta in oradeaproiectie nume miri

Pret : 100 euro